Hoe kan uw Google zoekgeschiedenis worden beveiligd met een wachtwoord?

Het is nauwelijks overdreven om te suggereren dat Google meer over u begrijpt dan u over uzelf weet. Daarom moet u leren hoe u uw Google-zoekgeschiedenis kunt beveiligen met een toegangscode. Mensen gebruiken Google om onder meer films te streamen, een locatie te vinden, het internet te verkennen en Google Assistant te gebruiken. Wat nog verbazingwekkender is, is dat we deze toestemming graag willen geven. Akkoord, Google heeft een functie waarmee u uw internet activiteit kunt volgen. Dit betekent echter niet dat het alleen voor ons zichtbaar is. Iedereen met toegang tot het apparaat waarop we zijn aangemeld, kan zien wat we hebben bekeken, gezocht en gevraagd. Dus, wat als we dit voor anderen willen houden?

 

Gelukkig biedt Google hier ook een oplossing voor. Je bent misleid als je denkt dat de incognito-instelling het antwoord is. Met de nieuwe functionaliteit die is geïntroduceerd in Configure My Activity Verification, kunt u nu beveiligde Chrome-geschiedenis coderen. Dit omvat activiteiten zoals die wordt weergegeven onder de categorie Webactiviteit. YouTube-activiteit, internet en gps zoeken, Google Home-verzoeken en meer kunnen allemaal met een wachtwoord worden beveiligd en verborgen. U moet de hele tekst controleren om uitleg te krijgen en te leren hoe u de beveiligde Google-zoekgeschiedenis kunt coderen.

 

Google Support Desk biedt de beste klantenservice


Maak je geen zorgen; Het klantenservice team van Google staat altijd voor u klaar. Gebruik eenvoudig het Google telefoonnummer om contact op te nemen met de klantenservice.

 

Volg de stappen om uw Google-zoekgeschiedenis te versleutelen:

  • Navigeer naar https://activity.google.com/ en vul het formulier in.
  • Meld u aan bij uw Gmail-account als u dat nog niet heeft gedaan.
  • Verifieer mijn activiteit door op Mijn activiteit beheren te klikken.
  • Er verschijnt een meldingsvenster. "Verdere verificatie vereist > Opslaan" moet worden geselecteerd.
  • Voer vervolgens, wanneer daarom wordt gevraagd, het wachtwoord van uw Google-account in.
  • Hiermee wordt de optie voor het verbergen van de geschiedenis in uw browser geïmplementeerd.
  • Klik op de knop Verifiëren en voer uw inloggegevens in om uw gebruiks geschiedenis te bekijken.

 

Eindelijk:

Als u nog steeds problemen ondervindt, belt u de technische ondersteuning van Google, die u mogelijk in contact brengt met getrainde specialisten die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn via Google Bellen nummer.

-------------------------------------

Originele bron

Comments

Popular posts from this blog

Hoe voeg je direct een ouder toe aan de gezinsgroep in Google?

Wat moet ik doen als ik Google applicaties op Android niet kan updaten?